KGN49AI31

79.900,оо ден.

72.900,оо ден.

KGN49AI31

Опис:
KGN49AI31 e seria 6, A++ ен. класа, самостоен  фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед

MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
Два посебни акумулатори за ладење
LED внатрешно осветлување
EcoMode: кога ќе ја активирате функцијата EcoMode, фрижидерот автоматски се прилагодува на економично температурно ладење

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Perfect Fit: совршено вклопување со ѕидот или со линијата од кујната
Врата: од нерѓосувачки челик, AntiFingerprint, страници: сива боја

Ладилник дел:

AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
SuperCooling: брз пад на температурата во ладилникот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
5 полици од калено стакло
Држач за шишиња -хромиран,елегантен

Систем за свежина:

3 х VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
3 полици за замрзнати производи
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 435 л.
Употреблив волумен ладење дел: 330 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 105 л.
Капацитет на замрзнување: 15 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 20 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 40 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 330kWh

Димензии (В х Ш х Д): 203 x 70 x 67

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени