KGV58VL31S

59.900,oo ден.

50.900,оо ден.

KGV58VL31S

Опис:

KGV58VL31S e seria 6, A++ ен. класа,самостоен фрижидер
Low Frost
-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Електронско регулирање на температурата

Врати: Inox-look, страници: сребрена боја

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:

Автоматско одмрзнување во ладилникот
Динамичко ладење со внатрешен вентилатор
5 сигурносни полици од калено стакло, од кои 1 полица е EasyAccess

EasyAccess-полица на лизгач
Држач за шишиња -хромиран,елегантен

Систем за свежина:
VitaFresh 0°C фиока- рибата и месото остануваат свежи долго време
VitaFresh фиока со прилагодлива влажност – овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго

Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи

VarioZone – стаклени полици што се отстрануваат за дополнителен простор
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 500 л.
Употреблив волумен ладење дел: 376 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 124 л.
Капацитет на замрзнување: 14 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 26 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 40 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 292kWh

Димензии (В х Ш х Д): 191 x 70 x 77

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени