KGW36XL30S

44.900,оо ден.

40.900,оо ден.

KGW36XL30S

Опис:
KGW36XL30S e seria 6, A++ ен. класа,самостоен фрижидер со диспанзер за вода
Low Frost
-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата
Диспанзер за вода за пиење
Врати: Inox-look, страници: сребрена боја

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:

Автоматско одмрзнување во ладилникот
Динамичко ладење со внатрешен вентилатор
Brita филтер за вода во внатрешноста
4 сигурносни полици од калено стакло, од кои 1 полица е EasyAccess

EasyAccess-полица на лизгач
Држач за шишиња -хромиран,елегантен

Флексибилен резервоарот за вода со волумен 2,5 л.
Систем за свежина:
VitaFresh 0°C фиока- рибата и месото остануваат свежи долго време
VitaFresh фиока со прилагодлива влажност – овошјето и зеленчукот остануваат свежи подолго
Флексибилен сад во VitaFresh фиоката

Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 307 л.
Употреблив волумен ладење дел: 213 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 94 л.
Капацитет на замрзнување: 7 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 226kWh

Димензии (В х Ш х Д): 186 x 60 x 65

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени