KI87VVS30

41.900,oo ден.

29.330,oo ден.

KI87VVS30

Опис:
KI87VVS30 e iQ300,A++ енергетска класа, вграден фрижидер
LowFrost

Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во фрижидерот
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Ладилник дел:
Супер ладење со автоматско исклучување
Автоматско одмрзнување во ладилникот
AirFreshфилтер
4 полици од калено стакло, од кои 2 со можност за регулирање на висината
На вратата:1 голема држач,1 со Easy-lift,1 одделно за масло / сирење
Систем за свежина:
Прозирна полица за овошје
FreshSense
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување
2 полици за замрзнати производи
BigBox
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 272 л
Употреблив волумен ладење дел: 209 л
Употреблив волумен **** замрзнувач: 63 л
Капацитет на замрзнување: 3 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 26 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 227kWh
Отворање на вратата десно,може да се смени
Енергетска класа: A ++