KID28A21

40.900,оо ден.

KID28A21

Опис:
KID28A21 e seria 4, A+ ен. класа,вграден фрижидер
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
5 полици од калено стакло

Посебно светло за внатрешно осветлување
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
Број на полици со решетка прилагодливи по висина: 1
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 255 л.
Употреблив волумен ладење дел: 214 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 41 л.
Капацитет на замрзнување: 2 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 255kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени