KIF52AF30

71.900,оо ден.

KIF52AF30

Опис:
KIF52AF30 e seria 8, A++ ен. класа,вграден фрижидер
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
5 полици од калено стакло, од кои 1 полица е VarioShelf и 1 полица е EasyAccess
VarioShelf-простор за шишиња и тенџериња со деливи стаклени полици

EasyAccess-полица на лизгач
Држач за шишиња
Систем за свежина:
VitaFres pro: фиока со оптимална влажност која до три пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот

Две фиоки со употрблив волумен: 59 л.
Флексибилен простор за замрзнување
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 204 л.
Употреблив волумен ладење дел: 189 л.
Употреблив волумен *** замрзнувач: 15 л.
Капацитет на замрзнување: 2,5 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 13 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38а dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 196kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени\

Напомена:

Производот не е достапен во 2018