KIL82VS30

52.900,оо ден.

KIL82VS30

Опис:
KIL82VS30 e seria 4, A++ ен. класа,вграден фрижидер
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
5 полици од калено кои се вадат за дополнителен простор
Систем за свежина:
2 x MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Преграда за замрзнување
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 286 л.
Употреблив волумен ладење дел: 252 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 34 л.
Капацитет на замрзнување: 3 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 22 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 209kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени