KIN86AF30

85.900,оо ден.

KIN86AF30

Опис:
KIN86AF30 e seria 6, A++ ен. класа,вграден фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Одделно регулирање на температурата во фрижидерот и замрзнувачот

Holiday mode-штеди ел.енергија

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
5 полици од калено стакло, од кои 1 полица е VarioShelf и 1 полица е EasyAccess
VarioShelf-простор за шишиња и тенџериња со деливи стаклени полици

EasyAccess-полица на лизгач
Држач за шишиња
Систем за свежина:
VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 255 л.
Употреблив волумен ладење дел: 188 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 67 л.
Капацитет на замрзнување: 8 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 13 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 221kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени