KIR41AF30

41.900,оо ден.

KIR41AF30

Опис:
KIR41AF30 e seria 6, A++ ен. класа,вграден ладилник
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:

AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
6 полици од калено стакло, од кои 1 полица е VarioShelf и 1 полицa е EasyAccess
VarioShelf-простор за шишиња и тенџериња со деливи стаклени полици

EasyAccess-полица на лизгач
Систем за свежина:
VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот
Замрзнувачки дел:
Нема: 0 л.
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 211 л.
Употреблив волумен ладење дел: 211 л.
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 33 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 105kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени