KIS86AD40

93.900,оо ден.

KIS86AD40

Опис:
KIS86AD40 e seria 6, A+++ ен. класа,вграден фрижидер
Low Frost
-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување
Одделно регулирање на температурата во фрижидерот и замрзнувачот

Holiday mode-штеди ел.енергија

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

SoftClosingDoor-Врата со меко затварање

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:

AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
5 полици од калено стакло, од кои 1 полица е VarioShelf и 1 полица е EasyAccess
VarioShelf-простор за шишиња и тенџериња со деливи стаклени полици

EasyAccess-полица на лизгач
Држач за шишиња
Систем за свежина:
VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи, од која 1 е BigBox
BigBox: голема фиока во замрзнувачот
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 260 л.
Употреблив волумен ладење дел: 186 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 74 л.
Капацитет на замрзнување: 10 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 33 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 151kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени