KIV28V20FF

37.900,оо ден.

KIV28V20FF

Опис:
KIV28V20FF e seria 2, A+ ен. класа,вграден фрижидер
LED внатрешно осветлување во ладилникот

Длабоки фиоки на вратата, дополнителен простор за поголеми шишиња
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
Безбедносни стаклени полици, 4 полици од калено стакло
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
3 полици за замрзнати производи
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 234 л.
Употреблив волумен ладење дел: 175 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 59 л.
Капацитет на замрзнување: 3 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 13 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 40 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 227kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени