KIV38X20

39.900,оо ден.

36.900,оо ден.

KIV38X20

Опис:
KIV38X20 e seria 2, A+ ен. класа,вграден фрижидер
LED внатрешно осветлување во ладилникот

Држач за шишиња -хромиран,елегантен
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
Безбедносни стаклени полици, 5 полици од калено стакло
Длабоки фиоки на вратата, дополнителен простор за поголеми шишиња
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
3 полици за замрзнати производи
Календар за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 276 л.
Употреблив волумен ладење дел: 217 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 59 л.
Капацитет на замрзнување: 3 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 13 часa
Климатска класа: ST
Емисија на бучава: 40 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 275 kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени