KIV67VS30

50.900,оо ден.

KIV67VS30

Опис:
KIV67VS30 e seria 4, A++ ен. класа,вграден фрижидер
Low Frost
-иновативна технологија на одмрзнување која штеди енергија со тивка работа на моторот
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно ја прилагодувате саканата температура
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
VarioZone- безбедносни стаклени полици кои се вадат за дополнителен простор
4 полици од калено стакло,
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Супер замрзнување можност за брзо замрзнување на нови и големи количини на храна
2 полици за замрзнати производи
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 209 л.
Употреблив волумен ладење дел: 157 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 52 л.
Капацитет на замрзнување: 2.5 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 22 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 199kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени