KSV33NW3P

42.900,оо ден.

KSV33NW3P

Опис:

KSV33NW3P e seria 2, A++ ен. класа,самостоен бел фрижидер
LED внатрешно осветлување во ладилникот
FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Електронско регулирање на температурата
Ладилник дел:

SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
Автоматско одмрзнување на фрижидерот
6 полици од калено кои се вадат за дополнителен простор
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрасто дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Нема: 0 л.
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 324 л.
Употреблив волумен ладење дел: 324 л.
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 110kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени