KSV36BI3P

78.900,оо ден.

68.900,оо ден.

KSV36BI3P

Опис:
KSV36BI30 e seria 6, A++ ен. класа, самостоен ладилник со VitaFresPlus
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување во ладилникот
Електронско регулирање на температурата,точно дигитално прикажување

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

Полици на извлекување со водилки

Акустичен предупредувачки сигнал за отворена врата
Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
7 полици од сигурносно калено стакло
AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот

1 FlexShelf: полица која се прилагодува према Вашите барања
EasyLift: полиците на вратата лесно се прилагодуваат по висина, дури и кога се полни
Систем за свежина:
VitaFresPlus: фиока со оптимална влажност која до два пати подолго ја одржува свежината на овошјето и зеленчукот
Замрзнувачки дел:
Нема 0 л.
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 346 л.
Употреблив волумен ладење дел: 346 л.
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 112kWh

Димензии (В х Ш х Д): 186 x 60 x 65

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата лево,може да се смени