KSW38940

114.900,оо ден.

104.900,оо ден.

KSW38940

Опис:

KSW38940 e seria 8, XXL винска витрина со две прилагодливи температурни зони

2 внатрешни дигитални термометри:

Детален преглед на температурата и оптимална температура за складираните вина

Голем капацитет: до 197 шишиња вино

Електронско регулирање на температурата,лесно и прецизно ја прилагодувате саканата температура

Широк спектар на температури од +5 ° C до +22 ° C: овозможува перфектно прилагодување на температурата

Затемнети стаклени врати со UV заштита: овозможува премиум одржување на квалитетот на вината

Основни информации:

Динамичко ладење со внатрешен вентилатор
Електронска контрола на температурата со дигитален дисплеј
2 дигитални внатрешни термометри
Стаклена врата со УВ филтер
Алуминиумска врата со двојно застаклување, затемнување и рефлексија
Алуминиумска рачка
LED осветлување, можно е и рачно прилагодување на светлото

Ладилник дел:

Автоматско одмрзнување
2 прилагодливи температурни зони
Прилагодлива температура: од + 5 ° C до + 22 ° C
7 дрвени полици, од кои 6 може да се повлечат и висина прилагодлива за 100 шишиња
Дрвена површина за презентација на шишиња
Филтер со активен јаглен за снабдување со свеж воздух

Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 368 л.
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 42 dB (A) re 1 pW
Димензии (В х Ш х Д): 186 x 60 x 60

Годишна потрошувачка на енергија: 211kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Овој апарат е само за чување на вино