KUL15A65

37.900,oo ден.

KUL15A65

Опис:
KUL15A65 e seria 6, A++ ен. класа,вграден ладилник со шарки
Ентериер со метални апликации

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

SoftClosingDoor-Врата со меко затварање
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување
3 безбедносни полици од калено стакло
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Преграда за замрзнување
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 123 л.
Употреблив волумен ладење дел: 108 л.

Употреблив волумен **** замрзнувач: 15 л.
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 140kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени