KUR15A65

38.900,оо ден.

KUR15A65

Опис:
KUR15A65 e seria 6, A++ ен. класа,вграден ладилник со шарки
Ентериер со метални апликации

FreshSense-постојана температура во внатрешноста со технологијата на сензори

SoftClosingDoor-Врата со меко затварање
Ладилник дел:
Автоматско одмрзнување
3 безбедносни полици од калено стакло
Систем за свежина:
MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Замрзнувачки дел:
Нема: 0 л.
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 137 л.
Употреблив волумен ладење дел: 137 л.
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 38 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 92kWh

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Отворање на вратата десно,може да се смени