LC58950

26.900,оо ден.

18.830,оо ден.

LC58950

Опис:

LC58950 e sиден аспиратор од 90см.
Дизајн:
Инокс/стакло
Oсветлување 2 x 20W халогени светилки
Класични копчиња
Технички информации:
4 степени на работа: 3 нормални и 1 интензивни
Интензивно ниво на работа за краткорочна употреба од 6мин. при силни испарувања во кујната
Функција вклучување во интервали

Еден хипер мотор со голема моќност
При највисок нормален степен на работа 400 m³ / h;
При највиско интензивен степен на работа 550 m³ / h

Бучавост при највисок нормален степен на работа: 46 dB
Бучавост при највисок интензивен степен на работа: 65 dB

Животна средина :
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Покриеност на филтерот од нерѓосувачки челик

За вградување цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.