LC67BA542

36.900,оо ден.

29.900,оо ден.

LC67BA542

Опис:

LC67BA542 e iQ500 ,A класа sиден аспиратор од 60см.
Дизајн:
Инокс
Oсветлување 2 x 3W LED светилки
Класични копчиња
Технички информации:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни
Интензивно ниво на работа за краткорочна употреба од 6мин. при силни испарувања во кујната
Функција вклучување во интервали

Дво канален вентилатор со голема моќност
При највисок нормален степен на работа 430 m³ / h;
При највиско интензивен степен на работа 660 m³ / h

Бучавост при највисок нормален степен на работа: 46 dB
Бучавост при највисок интензивен степен на работа: 59 dB (многу тивок)
Годишна потрошувачка: 32.5kW
Животна средина :
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Покриеност на филтерот од нерѓосувачки челик

За вградување цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)

Безбедност:

iQdrive мотор- 10 годишна гаранција

Целосна гаранција на производот од 24мес.