MES4000

12.990,оо ден.

MES4000

Опис:

MES4000 e моќен соковник од 1000 W, со професионален керамички нож и големо отворање

Моќен мотор од 1000 W, за цврсто овошје и зеленчук со високи перформанси и две брзини

Професионална цевка за полнење (84mm) за брзо и едноставно извлекување сокот

DripStop функција го спречува капењето после цедењето на сокот, и соковникот останува чист за време на работата

Микросито изработено од нерѓосувачки челик за оптимално користење на овошјето

До 1,5 литар сок може да се добие во еден процес на цедење

Перформанси:

Мотор од 1000 W

XXL отвор (84 mm) за брза подготовка на сок од цели парчиња овошје и зеленчук

Керамички нож за лесно чистење

Микро филтер од не’рѓосувачки челик

Комфорт:

DripStop функција го спречува капењето после цедењето на сокот, и соковникот останува чист за време на работата

Голем, резервоар за складирање на сокот со капацитет од 3 л.

Практичен со две брзини за тврдо и меко овошје

Автоматско исфрлање на овошното месо

Easy storage: посебна фиока за кабелот

Лесно се чисти: сите делови се безбедни за машини за миење садови

Гумени нозе обезбедуваат висока стабилност

Безбедност:

Кога ќе го отворите капакот за време на работа моторот автоматски ќе престане да работи

Соковникот ќе работи само ако сите делови се правилно наместени -Нема ризик од повреда

Целосна гаранција на производот од 24 месеци