MFQ22100S

1.999,оо ден.

MFQ22100S

Опис:

MFQ22100S e рачен миксер од 375 W

CleverMixx: мултифункционален миксер со интересни перформанси за повеќе забава при подготовката на храната

Тивок, но моќен мотор од 375 W лесно и без потешкотии го меси тестото за печење до совршенство

Со мала тежина и лесен за одржување

Перформанси:

Мотор со моќност од 375 W

Модерна технологија на моторот: силен, тивок и лесен

Работни брзини : 4 со дополнителна турбо брзина

Комфорт:

Ергономски дизајн на рачката која совршено лежи на раката, погоден е за деснаци и за леваци

Број на метлици : 4

Сите додатоци може да се мијат во машината за миење садови

Одвоено копче за фрлање на метлиците

Намотување на кабелот околу апаратот

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци