MQ5B150N

1.390,оо ден.

1.190,оо ден.

MQ5B150N

Опис :

MQ5B150N e практичен рачен блендер од 300W, бела боја

Лесен и практичен рачен блендер со ергономски обликувана рачка

Моќност : 300W

Додаток : прозирен сад за мерење и мешање

Сите делови освен моторот се перат во м. за садови

Ергономски облик од отпорна пластика

Технички информации :

Должина на кабелот 150см.

Тежина : 0.7кг.