MQ66110

2.290,oo ден.

1.600,oo ден.

MQ66110

Опис:

MQ66110 e моќен рачен блендер од 600W , бело/сина боја

Четири остри сечила/нож од нерѓосувачки челик  со професионален квалитет

Моќност: 600W

Прозирен сад за мерење и мешање

Аntisplash: помалку чистење по готвењет

Турбо копче за максимална моќност за брзи и совршени резултати

SoftTouch: идеална ергономска рачка која е во совршен склад со дланката

Сите делови освен моторот се перат во м. за садови

Технички информации:

Должина на кабелот 140см.

Тежина 1кг.