MQ96400

2.490,оо ден.

2.290,oo ден.

MQ96400

Опис:

MQ96400 e рачен миксер од 450W, бела/плава боја

Лесен и практичен рачен миксер со ергономски обликувана рачка

Моќност: 450W

Работни брзини: 5

MomentTurbo копче: додатна турбо сила, со притискање на копчето

Ергономска рачка softTouch совршено лежи на раката

SuperSilent: тивок и моќен мотор за одлични перфоманси

Број на метлици : 4

Технички информации:

Миксерот е тежок 1.1кг.

Должина на кабелот 130см.