MSM14100

1.499,оо ден.

1.299,оо ден.

MSM14100

Опис :

MSM14100 e CleverMixx рачен блендер од 400 W

Лесен и практичен рачен блендер со ергономски обликувана рачка

Лесно пасирање и мешање без иритирачко прскање, нова иновативна форма на блендерот

Моќност на моторот : 400 W

Додаток : прозирен сад за мерење и мешање

Сите делови освен моторот се перат во м. за садови

Ергономски облик од отпорна пластика на топлина

Перформанси:

Мотор од 400 W со ниско ниво на бучавост, лесен и практичен

Иновативен, остар нож QuattroBlade со четири ножеви за совршени резултати при пасирање, мешање и сецкање

Комфорт:

Ергономски дизајн на рачката која совршено лежи на раката, прави работата да биде едноставна и лесна

Лесно пасирање и мешање без иритирачко прскање, нова иновативна форма на блендерот

Транспарентен сад за мешање со мерна скала и капак

Безбедност:

Сигурносно заклучување на производот

Сите пластични делови што се во контакт со храна се “BPA-free”

Целосна гаранција на производот од 24 месеци