Олеснување при купување

Олеснување при купување

Вуделго Ви нуди можност за плаќање на рати без камата.11

Siemens апарати за домаќинство на 12 и 24 рати без камата.

Можноста за купување на рати се однесува на целиот Siemens асортиман со кредитните катички на НЛБ Тутунска Банка.