PCP6A5B90

25.900,oo ден.

PCP6A5B90

PCP6A5B90 е seria 6 од нерѓосувачки челик плинска плоча

Дизајн:

Плотна од нерѓосувачки челик

Опрема:
FlameSelect: за прецизно подесување на пламенот на девет индивидуални нивоа
Единечно палење

Носечките делови на плочата се направени од лиено железо
Перформанси:
4 плински
полиња:

1 голем, 2 нормални и 1 штедлив плински горилник
9
нивоа на моќност

Зони за готвење:

Заден лев горилник(стандарден): 1,75 kW
Заден десен горилник(моќен): 3,0 kW
Предна лев горилник(стандарден): 1.75 kW
Преден десен горилник(штедлив): 1.0 kW
Животна средина и безбедност:
Термоелектричен осигурувач кој го спречува истекувањето на гас

Целосна гаранција на производот од 24мес.