PIB375FB1E

28.490,оо ден.

25.900,оо ден.

PIB375FB1E

PIB375FB1E е seria 6 индукциска плоча со електронски програмски часовник

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
2
индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

17 нивоа на моќност

Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.