PIE645FB1E

54.490,оо ден.

PIE645FB1E

PIE645FB1E е seria 6 индукциска плоча со тајмер со исклучување

Дизајн:
Класичен дизајн

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
Тајмер со исклучување: ја исклучува одредената зона за готвење по одредениот временски интервал
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.