PIE651FC1E

46.900,oo ден.

54.900,оо ден.

PIE651FC1E

PIE651FC1E е seria 6 индукциска плоча со PerfectFry

Дизајн:
Дизајн: u-facette елегантен, атрактивен дизајн со брусени ивици без лајсна

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
PerfectFry е сензор со 5 нивоа на температурата за припрема на совршени јадења
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.