PKE652CA1E

20.900,оо ден.

PKE652CA1E

PKE645B17E е seria 4 стаклокерамичка плоча

Дизајн:

Дизајн: u-facette елегантен, атрактивен дизајн со брусени ивици без лајсна

Опрема:
TouchSelect: сензорско управување на температурните зони
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

Перформанси:
4 HighSpeed полиња

9 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Целосна гаранција на производот од 24мес.