PKF375CA1E

14.990,оо ден.

PKF375CA1E

PKF375CA1E е seria 2 domino стаклокерамичка плоча

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Перформанси:
2
HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг
9
нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Целосна гаранција на производот од 24мес.