PKF645FP1E

21.900,oo ден.

19.900,oo ден.

PKF645FP1E

PKN645FP1E е seria 6 стаклокерамичка плоча

Дизајн:
Класичен дизајн

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг

Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.