PKK611B17E

21.900,oo ден.

PKK611B17E

PKK611B17E е seria 4 стаклокерамичка плоча со зона на готвење од 28см.

Дизајн:
Без рамка

Опрема:
TouchSelect: сензорско управување на температурните зони
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

Брзина:
HighSpeed стаклокерамика
Перформанси:
3
HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг

Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.