PKM875DP1D

45.900,oo ден.

41.900,оо ден.

PKM875DP1D

PKM875DP1D е seria 8 стаклокерамичка плоча со CombiZone

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
DirectSelect Premium: елегант slider дизајн за едноставно управување со индукциските плочи, контролите се видливи само ако плочата е вклучена
CombiZone: поголема флехсибилност со комбинирање на две зони за готвење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

(switch-off): oневозможува одредена зона за готвење да работи по наведениот временски интервал
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:

5 HighSpeed полиња, од кои:

2 се во двоен круг
1 CombiZone

Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.