PRP6A6N70

39.900,оо ден.

PRP6A6N70

PRP6A6N70 е seria 8 стаклокерамичка плинска плоча

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
FlameSelect: за прецизно подесување на пламенот на девет индивидуални нивоа
DigitalDisplej
: го прикажува избраното ниво на енергија и преостанатата топлина за дополнителна удобност и безбедност

Единечно палење

Главен прекинувач: ja исклучува целата зона за готвење со едно притискање на копче

Носечките делови на плочата се направени од лиено железо, погодни за миење во машина за садови
Перформанси:
4 плински
полиња:

1 голем, 2 нормални и 1 штедлив плински горилник
9
нивоа на моќност

Зони за готвење:

Заден лев горилник(штедлив): 1,1 kW
Заден десен горилник(моќен): 2,8 kW
Предна лев горилник(стандарден): 1.9 kW
Преден десен горилник(стандарден): 1.9 kW
Животна средина и безбедност:
Термоелектричен осигурувач кој го спречува истекувањето на гас
Индикатор за преостаната топлина

Главен прекинувач
Целосна гаранција на производот од 24мес.