PUE611BB2E

33.900,оо ден.

28.900,oo ден.

PUE611BB2E

PUE611BB2E е seria 4 индукциска плоча со (switch-off) функција

Дизајн:
Без рамка (целосно рамна)

Опрема:
TouchSelect: сензорско управување на температурните зони
(switch-off): oневозможува одредена зона за готвење да работи по наведениот временски интервал
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.