PVS645FB5E

48.900,оо ден.

PVS645FB5E

PVS645FB1E е seria 6 индукциска плоча со CombiZone

Дизајн:
Класичен дизајн

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
CombiZone: повеќе флексибилност со комбинирање на две зони за готвење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

Тајмер со функција за исклучување
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 индукциски зони за готвење со автоматско препознавање на тавите

PowerMove – две зони со различна температура за готвење кои се активираат со допир од садот

CombiZone
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.