PVS851F21E

169.900,оо ден.

PVS851F21E

Опис:

PVS851F21E e seria 6 индукциска плоча со вграден аспиратор

Опрема:
4 индукциски зони,од кои едната е во CombiZone

Карактеристики на Аспиратор:

Целосно автоматизиран аспиратор со air sensor

iQdrive мотор- 10 годишна гаранција

9 степени на работа со 1 интензивен степен

При највисок нормален степен на работа 557 m³ / h;
При највиско интензивен степен на работа 630 m³ / h
Бучавост при највисок нормален степен на работа: 42 dB
Бучавост при највисок интензивен степен на работа: 64 dB

Животна средина и безбедност:
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Заштита за деца-сигурносна брава

Сигурносно исклучување
Индикатор за вклучување

Аспираторот е направен од лиено железо отпорен на топлина

Деловите од аспираторот се расклопуваат и можат да се перат во м. за садови

Целосна гаранција на производот од 24мес.