SN24E209EU

25.900,оо ден.

21.238,oo ден.

SN24E209EU

Опис :

SN24E209EU e iQ100, самостојна м. за садови А+

Капацитет : 12 комплета

Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW

Потрошувачка на програм Eco 50 °C : 1.02 kWh

Програми/Функции:

Бр.програми 4 : Intensive 70 °C, Normal 65 °C, Eco 50 °C,Quick Wash 45 °C

Број на температури : 4

Број на посебни функции 1 : половично полнење

Интензивна зона : долната корпа се прилагодува за перење на масни тендџериња

Технологија/Сензорика:

iQdrive инвертер мотор :без четкици -10 годишна гаранција

АquaSensor : сензор за полнење

Дозирен ассистент

Можност за одложен старт : 3, 6 или 9 часа

Звучен сигнал на крајот на програмата

Управување/Дисплеј:

Боја на LED: килибар

Електронски индикатор за повторно полнење на сол

Електронски индикатор за повторно полнење на сjaj

Сигурност и заштита:

Нерѓосувачки челик / Polinox

Целосна гаранција на производот од 24мес.