SN615X00EE

34.900,оо ден.

28.900,оо ден.

SN615X00EE

Опис :

SN615X00EE e iQ100, потполно вградна м. за садови А+

Капацитет : 13 комплета

Бучавост : 48 dB(A) re 1 pW

Потрошувачка на програм Eco 50 °C : 0.9 kWh

Програми/Функции:

Бр.програми 5 : Интензивно 70 °C, Ауто 45 – 65 °C, Eco 50 °C,1H 65 °C (ново), Предперење

Број на температури : 4

Број на посебни функции 2 : varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перење и половично полнење

Интензивна зона : долната корпа се прилагодува за перење на масни тендџериња

Технологија/Сензорика:

iQdrive инвертер мотор :без четкици -10 годишна гаранција

АquaSensor : сензор за полнење

Дозирен ассистент

Проточен греач на водата

InfoLight : осветлување на подот додека трае перењето

Звучен сигнал на крајот на програмата

Управување/Дисплеј:

LED дисплеј за како индикатор за програмите

Електронски индикатор за повторно полнење на сол

Електронски индикатор за повторно полнење на сjaj

Сигурност и заштита:

aquaStop : заштита од поплава – доживотна гаранција

Нерѓосувачки челик / Polinox

Заштита на плочата од пареа

Целосна гаранција на производот од 24мес.