SN636X01KE

39.900,оо ден.

32.900,оо ден.

SN636X01KE

Опис:

SN636X01KE e iQ300, потполно вградна м. за садови А++

Капацитет : 13 комплета со трета корпа

Бучавост : 46 dB(A) re 1 pW

Потрошувачка на програм Eco 50 °C : 0.92 kWh

Програми/Функции:

Бр.програми 6 : Интензивно 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C,Стакло 40 (ново) °C,1H 65 °C (ново), предперење

Број на температури : 5

Број на посебни функции 3 :

varioSpeed Plus – дo 66% побрзо перењее

Интензивна зона : долната корпа се прилагодува за перење на масни тендџериња

Посебно сушење : прилагодено за сушење пластика

Специјална програма за чистење на машината

Технологија/Сензорика:

iQdrive инвертер мотор :без четкици -10 годишна гаранција

АquaSensor : сензор за полнење

Дозирен ассистент

Проточен греач на водата

Број на корпи: 3

varioFlex корпи

varioDrawer

Rackmatic : прилагодлива горна корпа

Управување/Дисплеј:

LED дисплеј за програмите

Систем glassCare : за нежно чистење на чашите

Можност за одложен старт : 1-24 часа

LED дисплеј за повторно полнење на сол

LED дисплеј за повторно полнење на сjaj

InfoLight : осветлување на подот додека трае перењето

Звучен сигнал на крајот на програмата

Сигурност и заштита:

aquaStop : заштита од поплава – доживотна гаранција

Нерѓосувачки челик / Polinox

Заштита на плочата од пареа

Целосна гаранција на производот од 24мес.