TB23610

2.290,oo ден.

1.600,oo ден.

TB23610

Опис:

TB23610 e пегла на пареа (Titanium-glissée)

Идеално решение за јако и едноставно пеглање

Работна ефикасност:

Koличина на парен облак: 80 грама

Константна силна пареа: 22 г/мин.

Моќност: 2200 W

Titanium-glissée e долната плоча за пеглање

Комфор:

Подесување на пареата (0/1/2)

2AntiCalc: двојна функција за чистење (self-clean и calc’n clean)

Вертикална пареа

Функција за прскање

Резервар за вода 220 мл.

Технички карактеристики:

Кабел со должина од 1.9 метри

Тежина 1.1кг.