TB23XTRM

2.890,oo ден.

2.590,oo ден.

TB23XTRM

Опис:

TB23XTRM e пегла на пареа (Titanium-glissée)

Идеално решение за јако и едноставно пеглање

Работна ефикасност:

Koличина на парен облак: 90 г/мин.

Константна силна пареа: 22 г/мин.

Моќност: 2200 W

Titanium-glissée e долната плоча за пеглање

Комфор:

quickFill: брзо и едноставно полнење на резерварот

2AntiCalc: двојна функција за чистење (self-clean и calc’n clean)

Вертикална пареа

Функција за прскање

Резервар за вода 220 мл.

Додатен прибор: сад за долевање

Технички карактеристики:

Кабел со должина од 1.9 метри

Тежина 1 кг.