TB26300

2.790,оо ден.

TB26300

Опис:

TB26300 e пегла на пареа (Titanium-glissée)

Идеално решение за јако и едноставно пеглање

Работна ефикасност:

Koличина на парен облак: 95 грама

Константна силна пареа: 25 г/мин.

Моќност: 2400 W

Titanium-glissée e долната плоча за пеглање

Комфор:

QuickFill: брзо и едноставно полнење на резерварот

3AntiCalc: тријна функција на чистење (self-clean , calc’n clean и anti-calc систем)

DripStop: нема повеќе водени дамки на облеката, дури и при ниски температури

Вертикална пареа

Функција за прскање

Резервар за вода проsирен од 290 мл.

Додатен прибор: сад за долевање

Технички карактеристики:

Кабел со должина од 1.9 метри

Тежина 1.1 кг.