TB56300

5.490,oo ден.

4.990,oo ден.

TB56300

Опис:

TB56300 e пегла на пареа (Titanium-glissée) со sensorSecure за заштита

Идеално решение за јако и едноставно пеглање

АctiveControl: автоматско исклучување кога е во мирување и брзо се загрева кога повторно се држи во рака

Работна ефикасност:

Koличина на парен облак: 180 г/мин.

Константна силна пареа: 40 г/мин.

Моќност: 2850 W

АdvancedSteam System: подобрена распределба на топлината и пареата

Titanium-glissée e долната плоча за пеглање со 3-фазен дизајн за идеална дистрибуција на пареата

Комфор:

Прилагодлива  пареа за оптимална заштита на сите текстилни алишта

AntiCalc: за чистење функција со само-чистење и вграден троен anti-calc систем

Calc N Clean копче: чисти брзо и лесно со испирање на комората за пареа

Вертикална пареа

Едноставен систем на влажнење на алиштата со интегриран спреј уред

Резервар за вода проsирен од 300 мл.

Додатен прибор: навлака за долната плоча

Сигурност:

АctiveControl: автоматско исклучување кога е во мирување и брзо се загрева кога повторно се држи во рака

индикатор за напојување

Технички карактеристики:

Кабел со должина од 2 метри

Тежина 1.5 кг.