TDA5028010

5.499,oo ден.

4.990,oo ден.

TDA5028010

Опис:

TDA5028010 e пегла на пареа 2800 W

CeraniumGlissée: керамичкиот состав на тројната подлогата овозможува мазно и непречено преглање во сите правци

3AntiCalc: тројно чистење на пеглата со вградените anticalc системи

Работна ефикасност:

Koличина на парен облак: 180 грама

Капацитет на пареа: 40 г/мин.

Номинална моќност: макс. 2800 W

AdvancedSteam: подобрена дистрибуција на пареата, благодарение на инвентивната форма и изгледот на дупките

CeraniumGlissée: керамичкиот состав на подлогата овозможува мазно и непречено преглање во сите правци

Комфор:

Променлива прилагодлива пареа за оптимална заштита на сите алишта

3AntiCalc: тројно чистење на пеглата со вградените anticalc системи

Вертикална пареа

Ергономски облик за лесно пеглање

Резервар за вода проsирен од 350 мл.

Функција за прскање

Кабел со должина од 2 метри

Тежина 1.85 кг.

Безбедност:

индикатор за напојување

Целосна гаранција на производот од 24 месеци