TDA703021A

5.999,оо ден

5.599,оо ден.

TDA703021A

Опис:

TDA703021A e пегла на пареа 3000 W   I-Temp

I-Temp: функција која Ви овозможува оптимална температура и пареа за сите видови на алишта

SensorSecure: пеглата автоматски се исклучува кога е во мирување, и брзо се загрева кога повторно ќе ја подигнете

CeraniumGlissée: керамичкиот состав на подлогата овозможува мазно и непречено преглање во сите правци

3AntiCalc: тројно чистење на пеглата со вградените anticalc системи

Работна ефикасност:

Количина на парен облак: 200 грама

Капацитет на пареа: 50 г/мин.

Моќна пегла со јачина од 3000 W, гарантира одлични резултати во пеглањето

AdvancedSteam: подобрена дистрибуција на пареата, благодарение на инвентивната форма и изгледот на дупките

CeraniumGlissée: керамичкиот состав на подлогата овозможува мазно и непречено преглање во сите правци

Комфор:

Променлива прилагодлива пареа за оптимална заштита на сите алишта

3AntiCalc: тројно чистење на пеглата со вградените anticalc системи

Променлива прилагодлива пареа (6 степени)

Вертикална пареа за освежување на облеката

Ергономски облик за лесно пеглање

QuickFill: поголем отвор за водата за побрзо и полесно полнење

Резервар за вода проsирен од 340 мл.

Функција за прскање

Кабел со должина од 2,5 метри

Тежина 2.0 кг.

Безбедност:

АctiveControl: автоматско исклучување кога е во мирување и брзо се загрева кога повторно се држи во рака

индикатор за напојување

Целосна гаранција на производот од 24 месеци