TDS6041

16.900,оо ден.

15.900,оо ден.

TDS6041

Опис:

TDS6041 e пегла на пареа 2400 W со парна станица

EasyComfort: без промена на температурата и претходно сортирање на алиштата пеглајте брзо, лесно и безбедно

CeraniumGlisséePro: керамичкиот состав на подлогата и супериорна отпорност на гребење обезбедуваат совршени резултати во пеглањето

Calc’nCleanPerfect: двојно ефикасен систем на чистење на пеглата и парната станица

I-Temp: функција која Ви овозможува оптимална температура и пареа за сите видови на алишта

SecureLock: фиксирање на пеглата за парната станица за поголема безбедност

Работна ефикасност:

Напреден систем на пареа со моќност од 380г./мин

Притисок 5.8 bar

Капацитет на пареа: 120 г/мин.

2400 W моќност во комбинација со најновата технологија имате секогаш одлични резултати во пеглањето

Подготвена за пеглање за прибл. 2 мин

CeraniumGlissée: керамичкиот состав на подлогата овозможува мазно и непречено преглање во сите правци

Комфор:

AdvancedSteam: подобрена дистрибуција на пареата, благодарение на инвентивната форма и изгледот на дупките

TempOK: едноставен избор на саканата температура

Steam on Demand: можете да пеглате под постојана пареа доколку сакате

I-Temp: функција која Ви овозможува оптимална температура и пареа за сите видови на алишта

Прилагодување на пареата за оптимална ткаенина: eco / max / без пареа

Вертикална пареа за освежување на облеката

Благодарение на опциите за заштеда на пареата, заштедувате до 30% вода и 20% ел енергија

PermanentRefill: Секогаш подготвен за пеглање

Резервар за вода проsирен капацитет 1,3 л.

Функција за прскање

Calc’nCleanTimer: сигнал за чистење

Индикатор за празен резервоар и спремна пареа

Тежина 4.77 кг.

Безбедност:

SecureLock: фиксирање на пеглата за парната станица за поголема безбедност

Автоматска безбедност кога стои подолго пеглата автоматски се исклјучува

Целосна гаранција на производот од 24 месеци